Kurssit

Kevät 2023 kurssit 13.3-8.5.2023
Maanantai
18:15Movimiento Cubano alkeetBusta
Torstai
18:00Salsa naiset ja miehet alkeisjatkoBusta
Perjantai
17:00Cha cha chaRoberto
18:00Son soolo alkeisjatkoRoberto
19:00Parison alkeisjatkoRoberto
Lauantai
14:00Salsaton alkeetBusta
Sunnuntai
17:00Rumba naiset ja miehet alkeisjatkoBusta

Tuntisisällöt

Salsaton

Salsaton on yhdistelmä salsaa ja reggaetonia! Tule vauhdikkaalle salsaton tunnille.

Movimiento cubano

Koe kuubalaisten tanssien kirjo. Tällä tunnilla pääset tanssimaan kuubalaisten rytmien saattelemana salsaa, rumbaa, reggaetonia, sonia, pilongia sekä bachataa. Kaikki kuubalaiset eri tanssityylit yhdistyvät tällä tunnilla.

Salsa naiset ja miehet alkeisjatko

Kurssilla harjoitellaan salsan askeleita. Käydään läpi naisten ja miesten askeleita sekä tanssityyliä. Tunti on yksilötunti.

Rumba naiset ja miehet alkeisjatko

Rumba on kuubalaisperäinen tanssi, joka perustuu kuubalaisiin kansantansseihin. Tanssittaessa rumban tärkeimpiin ominaispiirteisiin kuuluvat katsekontaktin säilyttäminen ja “viekoittelevat” liikeradat. Tällä tunnilla harjoitellaan soolotanssin muodossa rumban perusteita.

Cha cha cha

Kuubalainen populaaritanssi. Iloinen, leikkisä ja napakkarytminen Cha cha chaa vie tanssijan mennessään.

Son soolo alkeisjatko

Son on salsaa rauhallisempi, pehmeän ylävartalon käyttöön pohjautuva tanssi.Sonin askelkuviot ovat myös salsaa hieman yksinkertaisempia,joten rytmiikka tuokin tanssiin mukavasti haastetta, sillä tanssi toteutetaan ns. contratiempoon.

Parison alkeisjatko

Parison on salsaa rauhallisempi, pehmeän ylävartalon käyttöön pohjautuva tanssi.Sonin askelkuviot ovat myös salsaa hieman yksinkertaisempia,joten rytmiikka tuokin tanssiin mukavasti haastetta, sillä tanssi toteutetaan ns. contratiempoon. Voit ilmoittautua ilman paria.

Korvauskäytännöt

Poissaolojen korvaaminen

Kurssien poissaoloja voi korvata drop-in -tunneilla.
Poissaoloja voi korvata korkeintaan 2 tuntia / kurssi. Korvausaikaa on toukokuun 2023 loppuun asti.

Sairauspoissaolot

Jokaisesta neljän, kuuden tai kahdeksan kerran kurssista hyvitämme lääkärintodistusta vastaan yhden sairauspoissaolon ylittävät kerrat. Ensimmäinen kerta jää asiakkaan omavastuulle. Käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa voidaan jättää Workout Housen tilillesi ja vähentää seuraavan kauden maksusta.

Korvaamme sairauslomatodistuksella jo alkaneet kurssit drop-in tunneilla. Alkaneista kursseista emme palauta rahaa. Sairaslomatodistusta vastaan palautamme rahat kursseista, jotka eivät ole vielä alkaneet.

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi perua maksutta 14 päivän kuluessa ilmoittautumisesta.  Ilmoitathan peruutuksesta aina sähköpostilla. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi. Jos kurssi perutaan 14 pv tilauksen jälkeen, ilman sairaslomatodistusta pidätämme 25% kurssin normaalista hinnasta.

Esim. kurssin normaali hinta 120 €, (120 € x 0,25%, yhteensä 30€), pidätys tällöin 30 €.
Kurssinvaihto alennuksessa olevasta kurssista

Jos asiakas ostaa alennetulla hinnalla kurssin ja vaihtaa kurssin johonkin toiseen tarjouksen ulkopuolella olevaan kurssiin, peritään asiakkaalta sen ajantasainen hinnan ja alennetun kurssihinnan erotus. Esim. kurssi alennuksessa 100 €, normaalisti 120 €, maksettavaksi jää: 120 €-100€, yhteensä 20 €.