Kurssit 2023

TOUKO-Kesä 2023 kurssit 10.5-9.6.2023
Maanantai
18:15Movimiento Cubano (22.5-29.5)Busta
Keskiviikko
17:00Salsa ladies style avoin taso (17.5-31.5)Nura
Torstai
18:00Bachata styling avoin taso (Huom! 11.5-25.5)Angelina
19:00Salsa styling avoin taso (Huom! 11.5-25.5)Angelina

Kurssit 21.08 – 17.12.2023

Alkusyksyn kurssit 21.8.-15.10 (8 x)
Loppusyksyn kurssit 23.10.-17.12 (8 x)

Syysloma 16.10-22.10. Ei lukujärjestyksen mukaisia tunteja.
Itsenäisyyspäivä ke 6.12. Ei lukujärjestyksen mukaisia tunteja.

Maanantai
17:00Rumba – alkeisjatkoBusta
18:00Movimiento CubanoBusta
Keskiviikko
17:00Salsa Styling – avoin tasoAngelina
19:00SalsatonBusta
Torstai
17:00Cha cha cha – avoin tasoEdwin
18:00Shine Salsa – avoin tasoEdwin
19:00Parisalsa – alkeetMauricio & Miranna
20:00Parisalsa – jatkoMauricio & Miranna
Perjantai
17:00Salsa – alkeetRoberto
18:00Salsa – jatkoRoberto
19:00Son soolo – alkeisjatkoRoberto

Tuntisisällöt

Salsaton

Salsaton on yhdistelmä salsaa ja reggaetonia! Tule vauhdikkaalle salsaton tunnille.

Movimiento cubano

Koe kuubalaisten tanssien kirjo. Tällä tunnilla pääset tanssimaan kuubalaisten rytmien saattelemana salsaa, rumbaa, reggaetonia, sonia, pilongia sekä bachataa. Kaikki kuubalaiset eri tanssityylit yhdistyvät tällä tunnilla.

Salsa naiset ja miehet alkeisjatko

Kurssilla harjoitellaan salsan askeleita. Käydään läpi naisten ja miesten askeleita sekä tanssityyliä. Tunti on yksilötunti.

Rumba

Rumba on kuubalaisperäinen tanssi, joka perustuu kuubalaisiin kansantansseihin. Tanssittaessa rumban tärkeimpiin ominaispiirteisiin kuuluvat katsekontaktin säilyttäminen ja “viekoittelevat” liikeradat. Tällä tunnilla harjoitellaan soolotanssin muodossa rumban perusteita.

Cha cha cha

Kuubalainen populaaritanssi. Iloinen, leikkisä ja napakkarytminen Cha cha chaa vie tanssijan mennessään.

Son soolo alkeisjatko

Son on salsaa rauhallisempi, pehmeän ylävartalon käyttöön pohjautuva tanssi.Sonin askelkuviot ovat myös salsaa hieman yksinkertaisempia,joten rytmiikka tuokin tanssiin mukavasti haastetta, sillä tanssi toteutetaan ns. contratiempoon.

Bachata Styling

Bachata on huikean suosittua tällä hetkellä. Jokainen opettaja tuo lajiin oman mausteensa ja opetustyylinsä.

Angelinan tyyli on enemmän sensual bachataa ja koreografioissa leikitellään rytmeillä sekä monipuolisesti eri vartalonkäytön tekniikoilla. Tunnilla tehdään erilaisia harjoituksia sekä tietenkin koreografiaa, jossa voit hyödyntää oppimaasi. Nautitaan hyvästä musiikista ja tunnelmasta!

Tunti on open level tasoa, joten perusteet on hyvä olla hallussa. Angelinan tunneilla on aina rento fiilis eikä naurua puutu.

Voit käyttää tanssiessa joko tanssitossuja/-lenkkareita tai korkokenkiä.

Salsa Styling

Nämä tunnit ovat erinomaisia niin soolo kuin paritanssijoillekin. Se hetki kun parisi päästää sosiaalitanssissa otteensa, on sinun aikasi loistaa! Tällä kurssilla tehdään erilaisia harjoituksia vartalon, askelten ja käsien käyttöön. Kurssilla tehdään tietenkin myös koreografiaa, tanssitaan ja pidetään hauskaa!

Tunnit ovat open level tasoa, joten perusteet ovat hyvä olla jo hallussa niin voit nauttia tanssista täysin rinnoin.

Nämä tunnit on taattua Angelinan tyyliä, vauhdikasta ja naisellista menoa. Annetaan musiikin viedä ja nautitaan salsan huumasta.

shine Salsa

Tämä valloittava salsatunti luo sinulle hyvän pohjan tanssia salsaa ja koristella omaa tanssiasi. Pitkänlinjan salsaopettaja Edwin opettaa iloisella ja aurinkoisella energiallansa sinut löytämään oma tanssityylisi. Tämä on soolotunti.

Parisalsa – alkeet

Salsa on monipuolinen ja eläväinen tanssilaji, joka on lähtöisin Kuubasta. Crossbody Style-salsassa seuraaja ja viejä liikkuvat toisiaan vastakkain ja toistensa ympäri linjassa. Crossbody salsa  on erittäin suosittu salsatyyli ympäri Euroopan ja Aasian salsaklubien.

Astu sisään salsan maailmaan tämän innostavan alkeiskurssin avulla! Tämä kurssi on suunniteltu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan salsan perusteet, aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Kurssilla opit salsan perusaskeleet, rytmin ja liikkeen. Kurssille osallistuminen ei vaadi paria. Liity mukaan ja koe salsan ilo!

Parisalsa – jatko

Kurssilla opitaan jatko/edistyneet tason Crossbody salsa kuvioita. Kurssilla keskitytään viemistekniikkaan, musiikin tulkintaan ja ilmaisuun tanssijana. Syvennä Crossbody tyylin ymmärrystäsi ja opi miten saumattomasti yhdistää monimutkaisempia kuvioita yhteen. Kurssilla opit myös tyylille ominaisia käsikoristeluita ja vartalonkäyttöä. Tälle kurssille vaaditaan jo salsan perusteiden hallinta. Kurssi sopii myös kuubalaista salsaa osaaville.

Korvauskäytännöt

Poissaolojen korvaaminen

Kurssien poissaoloja voi korvata drop-in -tunneilla.
Poissaoloja voi korvata korkeintaan 2 tuntia / kurssi. Korvausaikaa on toukokuun 2023 loppuun asti.

Sairauspoissaolot

Jokaisesta neljän, kuuden tai kahdeksan kerran kurssista hyvitämme lääkärintodistusta vastaan yhden sairauspoissaolon ylittävät kerrat. Ensimmäinen kerta jää asiakkaan omavastuulle. Käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa voidaan jättää Workout Housen tilillesi ja vähentää seuraavan kauden maksusta.

Korvaamme sairauslomatodistuksella jo alkaneet kurssit drop-in tunneilla. Alkaneista kursseista emme palauta rahaa. Sairaslomatodistusta vastaan palautamme rahat kursseista, jotka eivät ole vielä alkaneet.

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi perua maksutta 14 päivän kuluessa ilmoittautumisesta.  Ilmoitathan peruutuksesta aina sähköpostilla. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi. Jos kurssi perutaan 14 pv tilauksen jälkeen, ilman sairaslomatodistusta pidätämme 25% kurssin normaalista hinnasta.

Esim. kurssin normaali hinta 120 €, (120 € x 0,25%, yhteensä 30€), pidätys tällöin 30 €.
Kurssinvaihto alennuksessa olevasta kurssista

Jos asiakas ostaa alennetulla hinnalla kurssin ja vaihtaa kurssin johonkin toiseen tarjouksen ulkopuolella olevaan kurssiin, peritään asiakkaalta sen ajantasainen hinnan ja alennetun kurssihinnan erotus. Esim. kurssi alennuksessa 100 €, normaalisti 120 €, maksettavaksi jää: 120 €-100€, yhteensä 20 €.