Kurssit

Kevään 2024 kurssit

Minikurssi 9.1 – 11.1.2024

Tiistai 9.1.2024
17:15 – 18:45Bachata – absolute beginners – 1. tuntiAngelina
Torstai 11.1.2024
17:15 – 18:45Bachata – absolute beginners – 2. tuntiAngelina

Kurssit 15.1 – 24.3.2024 (9x) *

Talviloma 26.2 – 3.3. Ei lukujärjestyksen mukaisia tunteja.

Maanantai
17:00Salsa Styling – keskitasoAngelina
18:00Commercial Reggaeton – keskitasoAngelina
Keskiviikko
17:00Kuubalainen parisalsa – alkeetMia & Alper
19:00Salsa – alkeet – 5x alkaen 24.1Nura
20:00Bachata – alkeet – 5x alkaen 24.1Nura
Torstai
17:00Parisalsa – alkeetMauricio & Miranna
18:00Salsa Shines – avoin tasoMiranna
19:00Parisalsa – alkeisjatkoMauricio & Miranna
20:00Parisalsa – jatkoMauricio & Miranna

Kurssit 25.3 – 27.5.2024 (9x) *

Tulossa

Syksyn 2023 kurssit

Kurssit 23.10 – 17.12.2023

Loppusyksyn kurssit 23.10.-17.12 (8 x)
Itsenäisyyspäivä ke 6.12. Ei lukujärjestyksen mukaisia tunteja.

Maanantai
18:00Movimiento Cubano – avoin tasoBusta
Tiistai
20:00Parisalsa – alkeetMauricio & Miranna
Keskiviikko
17:00Salsa Styling – keskitasoAngelina
19:00Salsaton – avoin tasoBusta
Torstai
18:00Salsa Shines – avoin taso – 5x 26.10-23.11Miranna
19:00Parisalsa – alkeisjatkoMauricio & Miranna
20:00Parisalsa – jatkoMauricio & Miranna
Perjantai
17:00Reggaeton – avoin taso – 4x 24.11-15.12Roynet
18:00Bachata – avoin tasoRoynet
Sunnuntai
16:00Bollywood – alkeetNeea

(*) Muutokset mahdollisia

Tuntisisällöt

Salsaton

Salsaton on yhdistelmä salsaa ja reggaetonia! Tule vauhdikkaalle salsaton tunnille.

Bachata

Bachata on Dominikaanisessa tasavallassa kehittynyt nelijakoinen tanssimusiikin tyylilaji. Bachatassa on vaikutteita muun muassa rumbasta. Bachata on suhteellisen paikallaan pysyvä ja intohimoinen tanssilaji.

Nuran bachata-tunnit tarjoavat mahdollisuuden oppia tanssimaan bachataa soolona. Tunnit keskittyvät sulavien liikkeiden ja yksinkertaisten koreografioiden harjoitteluun. Tanssi sisältää pehmeitä lantion liikkeitä, vartalon käyttöä ja ilmaisua musiikintulkintana. Soolo bachata on upea tapa oppia tanssimaan itsevarmasti ja se sopii kaikille, jotka haluavat kehittää tanssitaitojaan ja nauttia musiikin ja liikkeen yhdistelmästä. Tule mukaan ja koe bachatan ilo!

Salsa Styling

Nämä tunnit ovat erinomaisia niin soolo kuin paritanssijoillekin. Se hetki kun parisi päästää sosiaalitanssissa otteensa, on sinun aikasi loistaa! Tällä kurssilla tehdään erilaisia harjoituksia vartalon, askelten ja käsien käyttöön. Kurssilla tehdään tietenkin myös koreografiaa, tanssitaan ja pidetään hauskaa!

Tunnit ovat keskitasoa, joten perusteet ovat hyvä olla jo hallussa niin voit nauttia tanssista täysin rinnoin.

Nämä tunnit on taattua Angelinan tyyliä, vauhdikasta ja naisellista menoa. Annetaan musiikin viedä ja nautitaan salsan huumasta.

Salsa Shines

Tällä soolotunnilla opitaan jalkatyöskentelyn tekniikkaa, vartalonkäyttöä ja käsikoristeluita mukaansatempaavan koreografian myötä. Salsan perusteet on hyvä osata. Paino on oman tyylin löytämisessä. Tunnille on jokainen tervetullut juuri sellaisena kuin on.

Tunnilla pääset nauttimaan oman ilmaisun kehittämisestä, hakemaan vahvuutta parityöskentelyyn ja omaan tekniikkaan ja ennen kaikkea pitämään hauskaa!

Parisalsa – alkeet

Salsa on monipuolinen ja eläväinen tanssilaji, joka on lähtöisin Kuubasta. Crossbody Style-salsassa seuraaja ja viejä liikkuvat toisiaan vastakkain ja toistensa ympäri linjassa. Crossbody salsa  on erittäin suosittu salsatyyli ympäri Euroopan ja Aasian salsaklubien.

Astu sisään salsan maailmaan tämän innostavan alkeiskurssin avulla! Tämä kurssi on suunniteltu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan salsan perusteet, aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Kurssilla opit salsan perusaskeleet, rytmin ja liikkeen. Kurssille osallistuminen ei vaadi paria. Liity mukaan ja koe salsan ilo!

Parisalsa – alkeisjatko

Salsa on monipuolinen ja eläväinen tanssilaji, joka on kotoisin Kuubasta. Astu sisään salsan maailmaan tämän innostavan alkeisjatko-kurssin avulla!

Tämä kurssi sopii jo parisalsan alkeet hallitseville. Kurssille osallistuminen ei vaadi paria. Liity mukaan ja koe salsan ilo!

Parisalsa – jatko

Kurssilla opitaan jatko/edistyneet tason Crossbody salsa kuvioita. Kurssilla keskitytään viemistekniikkaan, musiikin tulkintaan ja ilmaisuun tanssijana. Syvennä Crossbody tyylin ymmärrystäsi ja opi miten saumattomasti yhdistää monimutkaisempia kuvioita yhteen. Kurssilla opit myös tyylille ominaisia käsikoristeluita ja vartalonkäyttöä. Tälle kurssille vaaditaan jo salsan perusteiden hallinta. Kurssi sopii myös kuubalaista salsaa osaaville.

salsa – ALKEET

Nuran aurinkoisessa ja kannustavassa opetuksessa opit kuubalaisen salsan askeleiden ja vartalonkäytön perusteet. Tunneilla tehdään alkulämmittely, lyhyt ja helppo koreografia ja loppuun tanssi-irrottelut hyvällä energialla. Osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta.

salsa – JATKO

Tämä taso sopii sinulle, jos osaat jo soolosalsan perusteet ja haluat hieman lisää haastetta. Tunneilla tehdään alkulämmittely ja helpohko koreografia hyvällä energialla. Tunnin koreografioissa voidaan varioida salsaa muihin kuubalaisiin tansseihin keskitason mukaansatempaavin askelkuvioin.

salsa – AVOIN TASO

Tämä taso sopii sinulle, jos osaat jo soolosalsan perusteet ja haluat hieman lisää haastetta. Tunneilla tehdään alkulämmittely ja helpohko koreografia hyvällä energialla. Tunnin koreografioissa voidaan varioida salsaa muihin kuubalaisiin tansseihin keskitason mukaansatempaavin askelkuvioin.

BOLLYWOOD – alkeet

Bollywood on intialaista elokuvatanssia, jossa yhdistellään elementtejä klassisista intialaisista temppelitansseista sekä muista tanssilajeista kuten itämaisesta tanssista, hip hopista ja showtanssista. Tunneilla tutustumme bollywoodin värikkääseen ja tunteikkaaseen maailmaan, käymme läpi kehon perusliikkeitä ja teemme erilaisia tanssisarjoja nautiskellen vauhdikkaasta ja mahtipontisesta bollywood-musiikista!

commercial reggaeton

Commercial Reggaeton on energinen tunti, jossa koreografiaan sekoitetaan rohkeasti eri tanssityylejä. Angelinan tyyli on hyvin monipuolinen ja liikettä saa koko kroppa käsiä myöten.

Tämä tunti on keskitasoa ja sopii sinulle, joka tykkäät haastaa itseäsi ja oppia uusia tapoja käyttää vartaloasi.

Kuubalainen parisalsa – alkeet

Kuubalainen salsa on koukuttavaa, iloista ja mukaansatempaavaa seuratanssia, jota tanssitaan eri puolilla maailmaa niin soolona kuin paritanssina. Salsan rytmeistä nauttiessa arjen huolet voi unohtaa ja tässä energisessä tanssilajissa korostuukin Kuubalaisen kulttuurin huolettomuus. Tunneilla harjoittelemme paritanssin peruskuvioita, rytmiikkaa, viemistä sekä seuraamista. Keskitymme myös kehon oikeaoppiseen hallintaan ja oman tanssityylin löytämiseen. Tuntimme sopii erinomaisesti aloittelijoille.

Korvauskäytännöt

Poissaolojen korvaaminen

Kurssien poissaoloja voi korvata drop-in -tunneilla.
Poissaoloja voi korvata korkeintaan 2 tuntia / kurssi. Korvausaikaa on toukokuun 2023 loppuun asti.

Sairauspoissaolot

Jokaisesta neljän, kuuden tai kahdeksan kerran kurssista hyvitämme lääkärintodistusta vastaan yhden sairauspoissaolon ylittävät kerrat. Ensimmäinen kerta jää asiakkaan omavastuulle. Käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa voidaan jättää Workout Housen tilillesi ja vähentää seuraavan kauden maksusta.

Korvaamme sairauslomatodistuksella jo alkaneet kurssit drop-in tunneilla. Alkaneista kursseista emme palauta rahaa. Sairaslomatodistusta vastaan palautamme rahat kursseista, jotka eivät ole vielä alkaneet.

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi perua maksutta 14 päivän kuluessa ilmoittautumisesta.  Ilmoitathan peruutuksesta aina sähköpostilla. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi. Jos kurssi perutaan 14 pv tilauksen jälkeen, ilman sairaslomatodistusta pidätämme 25% kurssin normaalista hinnasta.

Esim. kurssin normaali hinta 120 €, (120 € x 0,25%, yhteensä 30€), pidätys tällöin 30 €.
Kurssinvaihto alennuksessa olevasta kurssista

Jos asiakas ostaa alennetulla hinnalla kurssin ja vaihtaa kurssin johonkin toiseen tarjouksen ulkopuolella olevaan kurssiin, peritään asiakkaalta sen ajantasainen hinnan ja alennetun kurssihinnan erotus. Esim. kurssi alennuksessa 100 €, normaalisti 120 €, maksettavaksi jää: 120 €-100€, yhteensä 20 €.