Ohjaajat

Sanna on aloittanut ryhmäliikuntatuntien ohjaamisen 16-vuotiaana. Vuosien varrella Sannan on ohjannut body pumppia, spinningiä, erilaisia lihaskuntotunteja, kahvakuulaa, Pilatesta ja Zumbaa.

Sanna on kouluttautunut personal traineriksi sekä life coachiksi.

Zumba on vienyt Sannan mennessään ja niin monen asiakkaankin. ”Zumbassa parasta on se, että näkee kuinka asiakkaille saa hymyn huulille ja murheet unohtuu”.

Sanna on Workout Housen perustaja.

Sanna ohjaa Dance & Workout Housella Zumbaa, bodya, bootya sekä kehonhuoltoa.

Mira aloitti tanssituntien ohjaamisen vuonna 1992 (Hip Hop, Disco & showtanssi) . 90-luvulla myös musiikkiura oli iso osa Miran elämää ja myös nykyään Mira laulaa mm. 90’s Fin cover boyz&girlz bändissä, jonka ”Satasen laina” on striimannut kultaa Spotifyssä.

Mira on myös kouluttautunut personal traineriksi vuonna 2000. Miran ehdoton ryhmäliikunta-suosikki on Zumba!

Mira ohjaa Dance & Workout Housella Zumbaa ja kehonhuoltoa.

Amanda on aloittanut zumban harrastuksena 7-vuotiaana ja siitä asti on sitä rakastanut. Ohjaajakoulutuksen hän kävi 16-vuotiaana ja sen jälkeen on ollut menoa ja meininkiä tunteja ohjatessa.

Amanda on ohjannut erilaisia tunteja mutta pääosin tanssillisia. Amanda haluaa jakaa tanssin iloa tunneillaan, kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Tunneillaan on mukana koko sydän ja aito iloinen mieli. Tule tutustumaan Amandan vauhdikkaisiin tunteihin.

Amanda ohjaa Dance & Workout Housella Zumbaa.

Kirsi on aloittanut ryhmäliikuntatuntien ohjaamisen 18-vuotiaana. Vuosien varrella Kirsi on ohjannut danceaerobicia, Les- Mills tunteja, spinningiä, erilaisia lihaskuntotunteja, kahvakuulaa, crostrainingia ja joogaa.

Kirsi on auktorisoitu Personal Trainer, ryhmäliikuntaohjaaja sekä joogaopettaja.

Kirsi on myöskin äänimaljarentoutusohjaaja ja Soundful Yin®️ – ohjaaja. Kirsin tunneilla pääset tutustumaan äänien maailmaan.

Kirsi ohjaa Dance & Workout Housella Yin joogaa.

Yolexy Bustamante on ammattitanssija ja salsaopettaja Havannasta. Hän on opettanut Suomessa jo vuodesta 2013. Bustamante on karismaattinen ja energinen opettaja ja hänen tunneilla tanssitaan ja liikutaan iloisella asenteella.

Bustamante on esiintynyt suosittujen kuubalaisten muusikoiden kanssa mm. Bamboleon, Pachito Alonson sekä useiden muiden yhtyeiden kanssa.

Hän on myös toiminut tanssijana ja koreografina Onda Sero, Papuchon, Michel Maza, Wil Campa -ryhmissä. Hän on ollut tanssijana Toni Menes -companyssa, sekä työskennellyt Raises Profundan kanssa ja toiminut opettajana 14 vuotta englantilaisessa Kerri Companyssa, Key2Cubassa.

Bustamante on valmistunut tanssijaksi Antonio Maria Romeo -koulussa Havannassa.

Bustamante ohjaa Dance & Workout Housella Salsaa, Rumbaa, Salsatonia, Reggaetonia ja Movimiento Cubanoa.

Roberto La Rosa Martinez on kuubalainen tanssija ja tanssinopettaja, joka saa sinut hymyilemään aurinkoisella energiallaan. Robertolle on tärkeää, että löydät tanssin ilon!

Roberto yhdistää tinkimättömän ammattitaitonsa ja oman aidon rakkautensa tanssiin ja opettamiseen.

Roberto ohjaa Dance & Workout Housella Cha cha cha, Son ja Parison tansseja.

Nura on tanssinut läpi elämänsä aloittaen baletilla 3-vuotiaana. Lattaritanssit veivät sydämen 15 vuotta sitten ja sillä tiellä edelleen ollaan.

Nuralle tanssi tarkoittaa onnellisuutta, itseilmaisua ja elämästä nauttimista. Opettajana Nuralle tärkeää on tanssin ilo ja uuden oppiminen – oikea tasapaino hauskanpidon ja kehittymisen välillä.

Nura ohjaa Dance & Workout Housella Salsa Ladies styling-tunteja sekä bachataa.

Angelina Wivolin on pitkän linjan tanssija/tanssinopettaja/koreografi/moniosaaja. Opetusvuosia hänellä on takanaan yli 24-vuotta.

Tanssin harjoittelemisen hän aloitti jo lapsena 6-vuotiaana baletilla ja itämaisella tanssilla. Teini-ikään ehdittyään hän innostui street-lajeista, joita hän aloitti opettamaan jo lukiossa ollessaan. Vuosien varrella eri lajeja on kerääntynyt useampi mm. Street, Show, Lyrical, Vogue, Cuban Cabaré, Salsa, Reggaetón, Heels, Bachata ja Dancehall Ragga. Hän on esiintynyt useaan otteeseen tv:ssä, teatterin lavoilla, musiikkivideoilla sekä yökerhoissa.

Angelina tutustui Reggaetóniin Fredy Garcia Batistan (FClan) opastuksella 2000-luvun alkupuolella. Sen jälkeen hän on treenannut monien kuubalaisten tähtitanssijoiden/artistien/opettajien opissa.

Angelina ohjaa Dance & Workout Housella Salsaa sekä Bachataa.

Edwin on tanssinopettaja, joka muutti Suomeen vuoden 2009 alusta. Hän aloitti siihen aikaan tanssiharrastuksen ja siirtyi nopeasti opetuksen pariin ohjaten lattareita.

Vuosien kuluessa Edwin alkoi tanssia monia eri lajeja. Yli 10 vuoden aikana hän on tanssinut ja opettanut monia eri lajeja esim. Cha cha cha, dancehall, salsa, bachata, reggaeton, afro, sekä erikoisimpana valssi.

Hän on opettanut eri puolella Suomea tanssikouluissa, korkeakouluissa sekä liikuntakeskuksissa. Nykyään hän toimii tanssinopettajana päätyönsä ohella pitääkseen yllä ja kehittääkseen tanssitaitoansa. Edwin on koreografina monipuolinen ja haastava, kuitenkin ottaen huomioon eritasoiset tanssijat. Edun tunneilla “pidetään hauskaa ja unohdetaan kaikki murheet tanssisalin ulkopuolelle!”.

Edwin ohjaa Dance & Workout Housella Cha cha cha:ta sekä Shine salsaa.

Mauricio & Miranna Alvarez ovat tanssineet yhdessä 13 vuotta.

Mauricio on opettanut jo yli 20 vuotta. Vankan suosion hän on kerännyt niin Pietarissa, Tampereella kuin muuallakin Suomessa. Mauricio opettaa tekniikkaa mielenkiintoisten parikuvioiden kautta ja tunneilla on aina hauskaa!

Mirannalla on vahva tanssitausta baletista sekä Jazz- ja nykytanssista ja näitä elementtejä näkyy Mirannan naisellisessa tyylissä, sulavasti Salsaan maustettuna.

Parin tunneilla keskitytään selkeään opetukseen, parityöskentelyn peruspilareihin ja hauskaan tyylittelyyn.

Mauricio & Miranna ohjaavat Dance & Workout Housella Parisalsaa.