Tunnit

Zumba® 
Zumba® on latinorytmeihin perustuva tanssitunti, joka on rytmikästä, helppoa ja hauskaa! Kuumia rytmejä , iloista mieltä, tule sellaisena kuin olet! Zumba-tunnilla kaikki saavat tanssia omalla tyylillään.
Seasonal Yin Yoga
Seasonal Yin Yoga on rauhallinen, passiivinen sekä meditatiivinen eri vuodenaikojen energioita seuraava harjoitus, jossa keskitytään vahvasti oman kehon kuunteluun, mielen tarkkailuun ja sydämen viesteihin eri asentoja (asanat) apuna käyttäen. Seasonal Yin Yogan tarkoituksena on luoda tasapainoa nykymaailman hektiseen sekä suorittavaan elämäntyyliin. Seasonal Yin antaa mahdollisuuden pysähtymiseen ja rentoutumiseen oman arjen keskellä. 
Vatsa-peppu
Helppoa ja tehokasta! Reidet, pakarat ja keskivartalo saavat hyvää treeniä tällä tunnilla! Lyhyt alkulämmittely, tehokas treeniosio ja lopuksi lyhyet palauttavat venytykset.
Kehonhuolto
Rauhallinen kehoa huoltava tunti. Tunti sisältää dynaamista tai staattista venyttelyä, avaavia liikkeitä, liikkuvuutta ja rentoutusta.
Booty 30
Haluatko pyöreät pakarat? Tällä tunnilla treenataan pakaroita monipuolisesti hyvän musiikin tahtiin! Tunnin tehokkuutta voit säädellä itse valitsemalla sinulle sopivan liikkeen tason.
Reggaeton
Reggaeton on latinalaisessa Amerikassa suosittua klubimusiikkia. Siinä on vaikutteita karibialaisista tansseista, afro, dancehall, reggae ja hip hopista. Reggaetonissa käytetään erityisesti rintakehää, olkapäitä ja lantioita. Tule kokemaan kuumia reggaeton rytmejä Bustan ohjaamana.