Tunnit

Zumba® 
Zumba® on latinorytmeihin perustuva tanssitunti, joka on rytmikästä, helppoa ja hauskaa! Kuumia rytmejä , iloista mieltä, tule sellaisena kuin olet! Zumba-tunnilla kaikki saavat tanssia omalla tyylillään.
Vatsa-peppu
Helppoa ja tehokasta! Reidet, pakarat ja keskivartalo saavat hyvää treeniä tällä tunnilla! Lyhyt alkulämmittely, tehokas treeniosio ja lopuksi lyhyet palauttavat venytykset.
Kehonhuolto
Rauhallinen kehoa huoltava tunti. Tunti sisältää dynaamista tai staattista venyttelyä, avaavia liikkeitä, liikkuvuutta ja rentoutusta.
Booty 30
Haluatko pyöreät pakarat? Tällä tunnilla treenataan pakaroita monipuolisesti hyvän musiikin tahtiin! Tunnin tehokkuutta voit säädellä itse valitsemalla sinulle sopivan liikkeen tason.
Reggaeton
Reggaeton on latinalaisessa Amerikassa suosittua klubimusiikkia. Siinä on vaikutteita karibialaisista tansseista, afro, dancehall, reggae ja hip hopista. Reggaetonissa käytetään erityisesti rintakehää, olkapäitä ja lantioita. Tule kokemaan kuumia reggaeton rytmejä Bustan ohjaamana.
Latin Mix
Latin mix tunnilla pääset ihaniin tanssin pyörteisiin ja tutustumaan eri tanssityyleihin. Tunti on sisällöltään monipuolinen mutta pääpaino lattareissa. Tunnilla on yhden biisin aikana omat askeleet ja biisin vaihtuessa ollaankin jo eri rytmeissä mikä tekee tunnista vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Tanssitaan Amandan tutulla tyylillä, tervetuloa mukaan ❤️